Barbier was zanger bij de Nederlandse rockbands Turbo, Diesel en No Exqze en deed veel sessiewerk met onder andere Candy Dulfer en leden van Golden Earring. Op het moment zingt hij ook bij de bands More Than Blues, Jukebox Heroes, Lain 3.O, Lain & Sven Ageless en uiteraard Turbo. Met de Smalltown Nobodies is hij gestopt.

Lees meer
Niet alleen een geweldige gitarist, maar ook een tof mens. Ook bekend als geluidsman van o.a. FOCUS.
Bij TURBO speelde hij eerst basgitaar in de tweede line-up van de band, zoals die ontstond tussen de eerste en tweede plaat in. 
Later nam hij de gitaar over van nu oudgediende en grote vriend van de band  Jos Jaspers, en kwam Dick Kemper, op basgitaar, bij de band.
Landelijke bekendheid kreeg hij als gitarist bij de Veronica TV-show 't Dak er af ', met o.a. Eric Corton. 
Lees meer

Een bezige baas, alleskunner, muzikant in hart en nieren.
Als trommelaar in 1971 begonnen in de fanfare, en sindsdien heeft hij de stokken nooit meer losgelaten.
Tal van Arnhemse en Gelderse bands hebben van zijn diensten gebruik gemaakt waarvan RZ & The Snipers, Vandenacht en The Befband (what’s in a name) wel de bekendste waren. Ook in de horeca heeft hij zijn sporen verdiend, o.a. als bedrijfsleider van de Arnhemse poptempel Luxor, eigenaar van de legendarische Katoenclub en horecamanager van festivals als PlasPop en Pruverijn.

Lees meer

Erwin Scheijgrond is een zeer geroutineerde, haast geniale, bassist. Het is dat hij niet zonodig beroemd wil zijn, want anders was hij dat wel. Hij is al jaren bezig in zijn eigen studio, waar hij graag andere Arnhemse bands en muzikanten helpt met het maken van hun opnames. Wel speelt hij ook nog in Ground Control, de volgens kenners beste David Bowie Tribute die er is.

Lees meer